VIAG Congres 2014

 
 

congres

2 en 3 november 2014

Van der Valk Hotel Schiphol A4

 

Wie is de VIAG

Het werkveld van de gemeentelijke informatie-en automatiseringsprofessional verandert voortdurend. De maatschappelijke veranderingen leveren steeds nieuwe vraagstukken op. Welke mogelijkheden bieden open data? Hoe faciliteren wij medewerkers bij het nieuwe werken? Hoe zet je stappen op samen te gaan werken in shared service centra? Actuele thema’s die om discussie vragen. En om gedegen oplossingen. Het is dus belangrijk dat je als I&A professional goed op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en deze kunt vertalen naar jouw gemeentelijke situatie.

De VIAG is een innovatieplatform en stimuleert de ontwikkelingen van informatievoorziening bij lokale overheden met denktanksessies. Een brede vertegenwoordiging van vakgenoten is hierbij belangrijk. Met meer leden leggen we niet alleen meer gewicht in de schaal bij onderhandelingen, maar zijn we ook in staat om meer – specialistische kennis te delen. Daarom neemt de toegevoegde waarde van ons netwerk- en innovatieplatform sterk toe.

 

Het VIAG congres

Het VIAG congres is hét evenement voorVIAG leden, IT managers, de integrale manager, managers publieke dienstverlening, de manager bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven en ieder ander die zich bezig houdt met het vakgebied. Op dit jaarlijks terugkerend evenement komt u in een hoogwaardig zakennetwerk, wordt u geïnspireerd, gemotiveerd én wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

 

Wat kunt u verwachten.

Doelstelling is meer informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking.

De plenaire sessie met een toonaangevende spreker wordt afgewisseld met 28 parallelsessies waar de good- en bad practices worden besproken. Naast het inhoudelijke programma is er een beursvloer waar bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan de congresbezoeker en waar waardevolle informatie uitwisseling plaatsvindt.

Doelstelling is meer informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking. Samenwerking zijn wij daarom aangegaan met o.a. KING, GV Centric, Informatiebeveiligingsdienst (IBD), en de VNG om het inhoudelijk aanbod zo breed mogelijk te maken.

Ook zijn in het programma vele netwerkmomenten opgenomen. Als u uw collega’s wilt treffen op het grootste congres op het gebied van informatiemanagement voor de lokale Overheid en op de hoogte gebracht wilt worden van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, schrijft u zich dan in via de inschrijfpagina.

Wilt u alle wijzigingen en nieuwsfeiten direct blijven volgen, volgt u dan de tweets van het ViagCongres http://twitter.com/#!/ViagEvents

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig