Congres hotel

Hotelaccommodatie

 
 
 
Het congreshotel heeft voldoende kamers om alle congresdeelnemers op dezelfde locatie als het congres te laten overnachten.

Ondanks de wijziging van de opzet van het VIAG congres bestaat nog steeds de mogelijkheid om gebruik te maken van hotelovernachting(en). Wilt u niet op de maandagochtend vroeg uw reis willen aanvangen bieden wij u de mogelijkheid aan om alvast in te checken op zondagavond. Er is geen netwerkprogramma op de zondagavond.

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om maandagavond na het avondprogramma te overnachten. U kunt dan dinsdagochtend fris en uitgerust uw terugreis aanvangen.

Heeft u aangegeven te blijven overnachten dan is er voor u een kamer gereserveerd. Uw gegevens zijn bekend gemaakt bij de incheckbalie van het hotel. Voor uw eigen gemak vragen wij u om eerst in te checken bij de balie van het hotel voordat u zich gaat registreren bij de balie van het congres. De registratiebalie van het congres bevindt zich op parterre.
 

Ontbijtbuffet


Vanaf 05.00 uur tot 11.00 uur kunnen de congresdeelnemers die een overnachting hebben geboekt van het ontbijtbuffet gebruik maken.
Het ontbijtbuffet van Hotel Schiphol A4 staat bekend om het zeer ruime assortiment.
Een heerlijke start van de dag met onder meer: vers afgebakken luxe broodsoorten, fruit, cereals, yoghurt, een a la minute gebakken eitje of omelet, luxe broodbeleg met diverse luxe vleeswaren, kaassoorten, gerookte zalm en zoetwaren. Heerlijke sapjes en nog veel meer.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig