VIAG Congres 2013

logo congres 2013

Presentaties beschikbaar

Voor zover al aangeleverd kunt u de presentaties vinden in het "Programma Parallelsessies" dat in de rechter navigatie kunt aanklikken.


 

 

 

 

 

7 oktober 2013
Van der Valk Hotel Schiphol A4


“Het kan slimmer”

 
 

Wie of wat is de VIAG?

De VIAG vertegenwoordigt landelijk de lagere overheden betreffende de informatievoorziening. Zij participeert bij landelijke ontwikkelingen als gesprekspartner van de gemeentelijke informatievoorziening en wijst hierbij onder meer op het verschil in problematiek van de grotere en de kleinere gemeenten.

De VIAG zet zich in voor een verdere professionalisering van de individuele leden en faciliteert de onderlinge informatie-uitwisseling en collegiale dienstverlening tussen de leden, dit zijn zowel gemeente- als bedrijfsleden. Daarnaast ontwikkelt de VIAG producten ter ondersteuning van de individuele leden. En stimuleert zij de ontwikkeling van de informatievoorziening bij de lagere overheden.

De VIAG draagt het belang uit van de ICT als strategische component binnen de bedrijfsvoering en dienstverlening van lagere overheden. Daarnaast wil de VIAG een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van O&I-beleid en informatiearchitecturen.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar: www.viag.nl
 

Het VIAG congres

Het VIAG congres is hét evenement voor VIAG leden, IT managers, de integrale manager, managers publieke dienstverlening, de manager bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven en ieder ander die zich bezig houdt met het vakgebied. Op dit jaarlijks terugkerend evenement komt u in een hoogwaardig zakennetwerk, wordt u geïnspireerd, gemotiveerd én wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.
 

Wat kunt u verwachten.

Het is tijd voor verandering, het VIAG congres krijgt een geheel gewijzigde opzet! Doelstelling is meer informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking.

De plenaire sessie met een toonaangevende spreker wordt afgewisseld met 28 parallelsessies waar de good- en bad practices worden besproken. Naast het inhoudelijke programma is er een beursvloer waar bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan de congresbezoeker en waar waardevolle informatie uitwisseling plaatsvindt.
Doelstelling is meer informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking. Samenwerking zijn wij daarom aangegaan met o.a. KING, de VGS, VDP, GV Centric en de VNG om het inhoudelijk aanbod zo breed mogelijk te maken.

Ook zijn in het programma vele netwerkmomenten opgenomen. Als u uw collega’s wilt treffen op het grootste congres op het gebied van informatiemanagement voor de lokale Overheid en op de hoogte gebracht wilt worden van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, schrijft u zich dan in via de inschrijfpagina.

Wilt u alle wijzigingen en nieuwsfeiten direct blijven volgen, volgt u dan de tweets van het Viag Congres http://twitter.com/#!/ViagEvents

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig