Congreslocatie

De Doelen

Concert- en congresgebouw Rotterdam
Willem Burger Kwartier
Kruisplein 40, 3012 CC Rotterdam
Tel. 010 2171700
www.dedoelen.nl


Routebeschrijving

Trein, tram, bus en metro stoppen vrijwel bij De Doelen voor de deur. Als u met de auto komt, houd dan rekening met files en eventuele parkeertijd.
 
 
Op www.bereikbareregiorotterdam.nl staat informatie over parkeervoorzieningen, openbaar vervoer, fietsenstallingen en fietsroutes in heel de regio Rijnmond. Ook zijn op deze site de belangrijkste wegwerkzaamheden en files aangegeven.

Parkeren

In de buurt van de Doelen zijn zes parkeergarages op loopafstand. Voor de parkeergarage onder het Schouwburgplein zijn uitrijkaarten tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Per 24 uur kost deze uitrijkaart € 19,50. Indien u verblijft van zondagmiddag 17.00 tot en met dinsdag 14.00 uur bedragen de parkeerkosten € 39,00. Deze uitrijkaart dient u zelf bij de balie van De Doelen tegen betaling te halen. Ook zijn er gereduceerde tarieven voor een kortere parkeerperiode.
Er zijn ook andere parkeergarages in het centrum van Rotterdam. Zo is er naast het NH Atlanta Hotel de Bijenkorf parkeergarage. Hier zijn geen uitrijkaarten voor beschikbaar. Een dagkaart kost in deze garage € 31,00.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw auto te parkeren in parkeergarage V&D/WTC (Leeuwenstraat 2, 3011 AL, Rotterdam). Voor deze parkeergarage heeft het NH Atlanta uitrijkaarten beschikbaar. De kosten voor 24 uur parkeren bedraag € 20,00 (normaal € 22,00 per 24 uur).


Kom met het openbaar vervoer naar de Doelen

Werkzaamheden aan Station Rotterdam Centraal kunnen ertoe leiden dat uw reistijd, indien u met de auto reist, naar de Doelen wordt verlengd. Wij raden bezoekers daarom aan met het openbaar vervoer naar de Doelen te komen: trein, bus, tram en metro stoppen op korte loopafstand. Komt u toch met de auto, pas dan uw route aan, maak gebruik van de P+R mogelijkheden of probeer ruim op tijd bij de Doelen te zijn.

Concert- en congresgebouw de Doelen bevindt zich op loopafstand (5 minuten) van het Centraal Station in de binnenstad van Rotterdam.

Meer informatie, waaronder een complete lijnenkaart van Rotterdam, vindt u op de website van de RET. Voor een gedetailleerde reisbeschrijving van uw voordeur naar de ingang van de Doelen van 9292ov kunt u hier terecht.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @ViagEvents

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig