VIAG Congres 2012

CONGRES

4 t/m 6 november 2012
De Doelen te Rotterdam

"met ICT de crisis overwinnen...."


 
 
 
Het VIAG congres is hét evenement voor VIAG leden, IT managers, de integrale manager, managers publieke dienstverlening, de manager bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven en ieder ander die zich bezig houdt met het vakgebied. Op dit jaarlijks terugkerend evenement komt u in een hoogwaardig zakennetwerk, wordt u geïnspireerd, gemotiveerd én wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. In 2011 hebben wij ruim 350 congresdeelnemers mogen ontvangen.

Wat kunt u verwachten. Plenaire sessies met toonaangevende sprekers worden afgewisseld met ruim 16 parallelsessies waar de good- en bad practices worden besproken. Naast het inhoudelijke programma is er een beursvloer waar bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan de congresbezoeker en waar waardevolle informatie uitwisseling plaatsvindt.

Ook zijn in het programma vele netwerkmomenten opgenomen. Als u uw collega'ss wilt treffen op het grootste congres op het gebied van informatiemanagement voor de lokale Overheid en op de hoogte gebracht wilt worden van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, schrijft u zich dan in via de inschrijfpagina.

Wilt u alle wijzigingen en nieuwsfeiten direct blijven volgen, volgt u dan de tweets van het ViagCongres http://twitter.com/#!/ViagEvents

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Sociale Media

LinkedIn: VIAG

Twitter: @VIAGmedia

RSS: Nieuwsfeed VIAG

Nieuwsfeeds Overig