Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Telindus nodigt u uit om als VIP naar de Storage Expo te komen

22/09/2016

Hoe kunt u geld verdienen aan data? Hoe eenvoudig is uw infrastructuur te hacken? Hoe ziet een geautomatiseerde IT infrastructuur eruit? Kom op 2 of 3 november naar de Telindus stand (01A024) in de Jaarbeurs Utrecht voor live demo’s of voor een 1-op-1 gesprek met één van onze experts. Onze specialisten staan voor u klaar!

Op woensdag 2 en donderdag 3 november zal Telindus weer aanwezig zijn op Storage Expo. Als goede relatie willen wij u dit jaar iets speciaals aanbieden; het VIP-programma.

Wat zijn de voordelen voor u als VIP?
  •  Gratis parkeren
  •  Koffie, thee en drankjes in de VIP-lounge
  •  De beste plaatsen tijdens de seminars
  •  Gratis lunch in de VIP-lounge
 •  Toegang tot de netwerkborrel
  •  Speeddate met een Telindus Expert
  •  Alle deelnemers aan de speeddate maken tevens kans op een Smartwatch!

Wilt u ook als VIP naar de Storage Expo? Meldt u zich dan vóór 21 oktober hier aan.

Presentatie: Cloud is een middel en geen doel op zich: de 5 randvoorwaarden.
Hoe word je als IT-afdeling een dienstverlener met de tijd en de ruimte om de doelstellingen van de organisatie in te vullen of zelfs te verbeteren? Hier zijn 5 randvoorwaarden voor, die de IT-afdeling moet realiseren. In deze sessie gaan we kijken hoe deze 5 randvoorwaarden van invloed zijn op zowel de mens, het proces als de technologie. Wat is er mogelijk en hoe pak je dit aan? Benieuwd welke 5 randvoorwaarden u dient in te regelen? Bezoek deze sessie.

Speeddate met experts
Tijdens de Storage expo bieden wij u mogelijkheid voor een speeddate met een Telindus Expert over de verschillende beursthema’s: Enterprise Mobility, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimatisation, Data Growth & Storage Capacity, Privacy, Governance & Risk Management, Cyber Security, IT Service management & Control en Software Defined infrastructuren. Meer informatie over de thema’s vind u hier

Wij hopen u te mogen verwelkomen op Storage Expo! Bezoek onze stand 01A024

Met vriendelijke groet,

Telindus